Over Niermans

Mensen staan zelden stil bij de power van papier. En dat terwijl het toch werkelijk overal aanwezig is in ons alledaagse leven. Een velletje toiletpapier, het schrijfblok op een bureau, de kartonnen dozen waarin online bestellingen worden thuisbezorgd; paper works!

Experts in verpakkingspapier

Onze expertise ligt in de laatste categorie: verpakkingspapier. De kans is groot dat je afgelopen week iets in handen hebt gehad dat zijn oorsprong vindt bij ons agentuur: het papiertje om de bos bloemen, de papieren draagtas bij een winkel, het zakje waar het brood in wordt verpakt, de kartonnen doos, ons werk is iedere dag zichtbaar zonder dat we het zien.

Out of the box

Sinds 1922 vertegenwoordigen we diverse internationale papier- en kartonfabrieken die elkaar uitstekend aanvullen qua soorten, karakteristieken en toepassingen van papier.

Door de jaren heen hebben we tijdens onze samenwerking zoveel kennis opgedaan dat de fabrieken geen geheimen voor ons hebben. Dat is een voordeel wanneer we onze klanten adviseren; we weten precies waar we moeten zijn op basis van hun specifieke wensen.

Wanneer het antwoord niet direct voorhanden ligt gaan we op zoek naar alternatieven. In de loop der jaren hebben we tientallen internationale fabrieken van binnen gezien en een bijzonder groot netwerk opgebouwd, zowel binnen als buiten Europa. De beste oplossing vinden we altijd, ook out of the box!

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Neem contact met ons op